Jonnie & Oos

Ze zijn bedacht door Jonnie Boer (sterrenrestaurant De Librije) en Oos Kesbeke (culinair specialist in zoet en zuur). Het zijn twee mannen met een niet te stuiten drang om de mensen te laten proeven wat moeder aarde aan goeds en verrukkelijks te bieden heeft. Ze hebben elkaar gevonden in hun wens om producten te maken die de dagelijkse keuken kunnen verrijken.

JonnieenOos_komkommermaantjes.jpg

In hun voorliefde voor traditie, vakmanschap, puurheid, smaak en geur hebben zij een serie producten van top kwaliteit gecomponeerd waar zij heel graag hun naam aan geven. Jonnie & Oos zijn mooie en eerlijke producten. Ze kunnen als ''tussendoortje'' gegeten worden en als delicate toevoeging bij de maaltijd.

  • 5.45

    Uitjes in zacht zure balsamicoazijn gezoet met rinse appelstroop voor bij de borrel, kaas en in diverse gerechten.

    Ingrediënten: Water, Uien, Suiker, Appelstroop, Azijn, Zout, kleurstof: E150c, Natuurlijke Aroma’s (Mosterd).

    Verkrijgbaar in: 350 ml.

  • 5.39

    Pittige maantjes van komkommer met laurier, citroengras en pepers

    We hebben de beste komkommers die er zijn uitgezocht voor deze delicatesse. De komkommers worden door ons met de hand uitgehold. De ‘zaden van de komkommer’ zijn zacht. Door alleen het buitenste deel van de komkommer te gebruiken kunt u genieten van een stevige ‘bite’. We hebben de komkommer – ook weer gewoon lekker met de hand – in halve mantjes gesneden. De bijzondere smaakervaringvan deze maantjes komt door de toevoeging van pepers en citroengras. De echte verrassing zit ‘m in het laurierblad dat we er bij hebben gedaan. Lekker pittig, zomaar als snack, in een salade of bij de maaltijd. Laat u verrassen!

    Ingrediënten: Komkommer, Water, Natuurazijn, Suiker, Pepers, Mosterdzaad, Zout, Bindmiddel, Laurierblad, Natuurlijk aroma (Mosterd), Kruiden.

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

  • 23.35

    Proef nu onze heerlijke Jonnie & Oos Olijven

  • 22.55

    Gerookte rode bietjes met laurier, spek en uitjes

    We hebben de bietjes eerst met de hand gepeld. Daarna voegen we, in de juiste balans, stukjes gerookt spek, uitjes en een vleugje laurier toe. Zo krijgen deze bietjes hun aparte en nog vollere smaak. Onze bietjes passen bij allerlei vleesgerichten. In ‘lucifertjes’ gesneden ook verrassend lekker met haring. En dankzij de mooie dieprode kleur een lust voor het oog!

    Ingrediënten: Biet, Water, Uien, Gerookt spek, Natuurazijn, Suiker, Zout, Laurierblad, bindmiddel, Natuurlijk aroma (Mosterd), Citroenzuur.

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

  • 16.81

    Piccalilly met kurkuma, verse dragon en mosterdzaad

    Deze heerlijke piccalilly hebben we anders dan anders gemaakt. Met de speciale balans van de ingrediënten is het een ware smaaksensatie. Er zitten natuurlijk stukjes augurk, wortel, ui en bloemkool in: je proeft ze allemaal. De mosterdzaadjes hebben we eerst geweld in dragonazijn, dat zorgt voor wat extra pit.

    Ingrediënten: Water, Augurk, Wortel, Bloemkool, Bloem, Uien, Mosterdzaad, Mosterdmeel, Kruiden, Kleurstof: Geelwortelextract, Zout, Verdikkingsmiddel: Guarpitmeel, Soja-Eiwit, Kleurstof: Curcumine, Zoetstof: Sacharine, Kleurstof: Saffloer.

    Allergie informatie: Bevat Mosterdzaad

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

  • 5.37

    Gerookte rode bietjes met laurier, spek en uitjes

    We hebben de bietjes eerst met de hand gepeld. Daarna voegen we, in de juiste balans, stukjes gerookt spek, uitjes en een vleugje laurier toe. Zo krijgen deze bietjes hun aparte en nog vollere smaak. Onze bietjes passen bij allerlei vleesgerichten. In ‘lucifertjes’ gesneden ook verrassend lekker met haring. En dankzij de mooie dieprode kleur een lust voor het oog!

    Ingrediënten: Biet, Water, Uien, Gerookt spek, Natuurazijn, Suiker, Zout, Laurierblad, bindmiddel, Natuurlijk aroma (Mosterd), Citroenzuur.

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

     

  • 9.02

    Lekker ouderwetse tulpenknolletjes met mosterdzaadjes

    Ingrediënten:

    Tulpenknol, Water, Suiker, Pepers, Mosterdzaad, Azijn, Zout, Natuurlijke Aroma’s (Mosterd), Kleurstof: Curcumine, Kleurstof: Riboflavine (Vitamine B2).

    Verkrijgbaar in:

    350 ml. / 1700 ml.

     

  • 7.90

    Bella di cerignola met rozemarijn en knoflook en zeewater

    Deze prachtige, frisgroene olijven groeien in de olijfgaarden rond de stad Foggia, gelegen in de regio Apulië. Dit is in het zuidoosten van Italië. Hiertoe behoort ook de ‘hak’ van Italië. Deze regio staat bekend om zijn vele zonuren. Het is er werkelijk zonovergoten. Een ideale plek om olijven te laten groeien in rust en ruimte. De Bella di Cerignola hebben een stevige ‘bite’ die wordt gecombineerd met een fijne structuur van de olijf. De intense smaak van deze olijfsoort wordt geaccentueerd doordat we aan de ‘opgiet’ van puur zeewater (jawel, u leest het goed) verse teentjes knoflook en een takje verse rozemarijn hebben toegevoegd. Een waar culinair genoegen is het resultaat. U zult geen enkele andere olijf nog willen eten!

    Ingrediënten: Olijf, Kruiden, Zout, Olijfolie, Water.

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

     

  • 5.75

    Deze cornichons, de kleinste augurkjes die op onze aarde groeien, hebben we ingelegd in een speciaal samengestelde ‘opgiet’ waardoor ze een heel eigen, wat pittige smaak hebben. Omdat we een uitgekiend kruidenmengsel gebruiken is onze opgiet iets troebel, wat heel natuurlijk is. Dus niet schrikken, ze zijn gewoon vers en puur natuur. Door het juiste evenwicht van de ingrediënten blijven de cornichons lekker knapperig. Onmisbaar bij stevige vleesgerechten en ook verrassend lekker als snack. Genieten, genieten en nog eens… genieten!

    Ingrediënten: Augurk, Water, Suiker, Azijn, Kruiden, Zout, Pepers, Bindmiddel, Natuurlijk Aroma (Mosterd).

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

  • 5.85

    Piccalilly met kurkuma, verse dragon en mosterdzaad

    Deze heerlijke piccalilly hebben we anders dan anders gemaakt. Met de speciale balans van de ingrediënten is het een ware smaaksensatie. Er zitten natuurlijk stukjes augurk, wortel, ui en bloemkool in: je proeft ze allemaal. De mosterdzaadjes hebben we eerst geweld in dragonazijn, dat zorgt voor wat extra pit. De verse dragon, met de hand gehakt, geeft een frisse licht-zoete toets. Kurkuma, ook wel koenjit of indiase geelwortel genoemd, wordt gewonnen uit de plant curcuma longa. Het wordt gemaakt van de wortel van de plant en geeft de mooie kleur en extra smaak.

    Ingrediënten: Water, Augurk, Wortel, Bloemkool, Bloem, Uien, Mosterdzaad, Mosterdmeel, Kruiden, Kleurstof: Geelwortelextract, Zout, Verdikkingsmiddel: Guarpitmeel, Soja-Eiwit, Kleurstof: Curcumine, Zoetstof: Sacharine, Kleurstof: Saffloer.

    Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.