fbpx

HERROEPINGSRECHT
Bent u consument, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen (met uitzondering van de oorbellen) zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is, of bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd, de dag waarop u het laatste artikel hebt ontvangen.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door ons binnen de gestelde termijn hiervan in kennis te stellen. Dit kan door het invullen en versturen van het modelformulier, of door alle gegevens betreffende uw bestelling en de te retourneren artikelen te mailen naar info@aws.kesbeke-online.nl. Na ontvangst hiervan ontvangt u van ons een bevestiging (via e-mail) tezamen met een retourformulier en instructies.

U kunt het artikel alleen terug sturen als het product niet te ernstig beschadigd is. Indien een pot is gebroken kan deze niet worden geretourneerd. Neem contact met ons op als dit zich heeft voorgedaan.

De producten die u wilt retourneren moeten binnen 14 dagen na uw melding worden teruggestuurd. Daarna vervalt het recht van ontbinding. Zorg ervoor dat het product dat wordt geretourneerd goed wordt verpakt om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen.

We adviseren u ook om het/de producten aangetekend terug te sturen. Indien een product licht beschadigd terug komt of verloren raakt, dan wordt de schade verrekend, met als maximum de prijs die voor het product is betaald. Bewaar daarom ook uw verzendbewijs totdat u van ons te horen hebt gekregen dat de terugbetaling is verwerkt.

Het terug te betalen bedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour terugbetaald. Als u de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit. De kosten voor de retourzending dient u zelf te betalen, deze worden niet door ons vergoed.

Let op! Producten in de sale aangeschaft worden niet vergoed met een terugstorting van het bedrag naar uw rekening maar worden teruggenomen met als uitbetaling een tegoedbon, die uitsluitend gebruikt kan worden op de website.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestellingen die gedaan zijn door klanten met een zakelijk account (B2B).

VAKANTIE WEBSHOP

Wij zijn van 4 tot en met 26 september op vakantie. Je bestellingen zullen dan ook weer vanaf 27 september verstuurd worden.