fbpx

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en afgerekend ontvang je een bevestiging van je bestelling en normaal gesproken wordt je bestelling binnen 1 dag verstuurd en de volgende dag geleverd (afleveradressen buiten Nederland hebben een langere bezorgtijd)

Het kan in een enkel geval wel eens voorkomen dat om bepaalde redenen een verzending even moet worden uitgesteld, bijvoorbeeld als een artikel onverwacht toch niet op voorraad blijkt te zijn. Uiteraard nemen we dan direct contact met je op.

De bestellingen bij Kesbeke worden verstuurd met PostNL en met DHL. Nadat we het pakket voor verzending hebben aangeboden ontvang je een tracking nummer zodat je kunt zien waar je pakketje is en wanneer dit wordt afgeleverd. In het geval de zending met DHL verloopt ontvang je de tracking de volgende morgen per e-mail.

Let op! Kesbeke verstuurt geen pakketten naar postbussen.

Landen

Kesbeke verzendt bestellingen naar onderstaande landen.

Wil je een bestelling laten versturen naar een land wat niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op.

Nederland
Verzendkosten € 6,49
Gratis verzending vanaf € 46,00

België
Verzendkosten €9,25

Duitsland
Verzendkosten € 9,50

VAKANTIE WEBSHOP

Sorry, we zijn er even niet. Hemelvaartsdag en vrije uurtjes zorgen er helaas voor dat we uw bestelling pas na 16 mei kunnen versturen. U kunt uiteraard wel alvast bestellen! Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.