Filter

Mosterd Dillesaus – 235ml

Heerlijke mosterd dille saus. Lekker voor bij de zalm , kaas of een stukje worst. Ingrediënten: Mosterd 45 %  (MOSTERDZAAD), azijn, water, suiker, gemengde specerijen) suiker, plantaardige olie (SOJA), azijn, honing , dille 2 %, gemengde specerijen

Zilveruien – 370ml

Verse zilveruien die direct zijn ingelegd op een traditionele zoet zure kesbeke azijn. Ingrediënten: uien, water, azijn, zout, antioxidant: sulfiet, natuurlijke aroma's (mosterd), zoetstof: sacharine. Inhoud: 370 ml

Piccalilly – 720ml

Amsterdamse piccalilly is echt bijzonder lekker. Een zoet zure saus met groente speciaal gemaakt volgens oud familie recept Ingrediënten: Water, augurk, wortel, bloem(gluten), uien, bloemkool, mosterdmeel, azijn, kleurstof: geelwortelextract, zout, verdikkingsmiddel, guarpitmeel, soja-eiwit, kleurstof: Curcumine, zoetstof: Sacharine, kleurstof: Saffloer. Allergie informatie: Bevat gluten, mosterdmeel en soja-eiwit Inhoud: 720 ml

Gesnipperde Uitjes rood – 235ml

Uien gesnipperd op zoetzure azijn. In Amsterdam op ambachtelijke wijze ingemaakt volgens oude traditie. Omschrijving Uien, zoetzuur met zoetstof Extra informatie Lekker zoetzuur op de specifieke zoete Kesbeke-smaak.  

T-Shirt college

T-Shirt college

27,95
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sweater grijs

Sweater grijs met capuchon .

49,95
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
amsterdam-andreas-kruizen

VAKANTIE WEBSHOP

Sorry, we zijn er even niet. Hemelvaartsdag en vrije uurtjes zorgen er helaas voor dat we uw bestelling pas na 16 mei kunnen versturen. U kunt uiteraard wel alvast bestellen! Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

VAKANTIE WEBSHOP

Sorry, we zijn er even niet. Hemelvaartsdag en vrije uurtjes zorgen er helaas voor dat we uw bestelling pas na 16 mei kunnen versturen. U kunt uiteraard wel alvast bestellen! Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.