Heerlijke mosterd dille saus. Lekker voor bij de zalm , kaas of een stukje worst. Ingrediënten: Mosterd 45 % (MOSTERDZAAD), azijn, water, suiker, gemengde specerijen) suiker, plantaardige olie (SOJA), azijn, honing , dille 2 %, gemengde specerijen
Verse zilveruien die direct zijn ingelegd op een traditionele zoet zure kesbeke azijn. Ingrediënten: uien, water, azijn, zout, antioxidant: sulfiet, natuurlijke aroma's (mosterd), zoetstof: sacharine. Inhoud: 370 ml
Amsterdamse piccalilly is echt bijzonder lekker. Een zoet zure saus met groente speciaal gemaakt volgens oud familie recept Ingrediënten: Water, augurk, wortel, bloem(gluten), uien, bloemkool, mosterdmeel, azijn, kleurstof: geelwortelextract, zout, verdikkingsmiddel, guarpitmeel, soja-eiwit, kleurstof: Curcumine, zoetstof: Sacharine, kleurstof: Saffloer. Allergie informatie: Bevat gluten, mosterdmeel en soja-eiwit Inhoud: 720 ml
Uien gesnipperd op zoetzure azijn. In Amsterdam op ambachtelijke wijze ingemaakt volgens oude traditie. Omschrijving Uien, zoetzuur met zoetstof Extra informatie Lekker zoetzuur op de specifieke zoete Kesbeke-smaak.
T-Shirt college
Sweater grijs met capuchon .