Heerlijke mosterd dille saus. Lekker voor bij de zalm , kaas of een stukje worst. Ingrediënten: Mosterd 45 % (MOSTERDZAAD), azijn, water, suiker, gemengde specerijen) suiker, plantaardige olie (SOJA), azijn, honing , dille 2 %, gemengde specerijen
Mooi wit shirt met het embleem van Andreas, dit staat op de achterkant. Op de voorkant staat Kesbeke .
Een speciale soort augurken ingelegd op een pekel azijn Ingrediënten: Augurken, water, zout, voedingszuurL azijn. Inhoud: 720 ml
Uien gesnipperd op zoetzure azijn. In Amsterdam op ambachtelijke wijze ingemaakt volgens oude traditie. Omschrijving Uien, zoetzuur met zoetstof Extra informatie Lekker zoetzuur op de specifieke zoete Kesbeke-smaak.
Deze cornichons, de kleinste augurkjes die op onze aarde groeien, hebben we ingelegd in een speciaal samengestelde ‘opgiet’ waardoor ze een heel eigen, wat pittige smaak hebben. Omdat we een uitgekiend kruidenmengsel gebruiken is onze opgiet iets troebel, wat heel natuurlijk is. Dus niet schrikken, ze zijn gewoon vers en puur natuur. Door het juiste evenwicht van de ingrediënten blijven de cornichons lekker knapperig. Onmisbaar bij stevige vleesgerechten en ook verrassend lekker als snack. Genieten, genieten en nog eens… genieten! Ingrediënten: Augurk, Water, Suiker, Azijn, Kruiden, Zout, Pepers, Bindmiddel, Natuurlijk Aroma (Mosterd). Verkrijgbaar in: 350 ml.